Foto: Instagram

Pozirala u bikiniju dok je preplanulo tijelo mazala uljem! ATRAKTIVNA KĆI BIVŠEG PREMIJERA OTKRILA SAVRŠENU FIGURU

Autor: Dnevno

Atraktivna kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, koju je šira javnost upoznala nakon njenog nastupa na Dori gdje je izvela pjesmu “Come this way”, često na fotografijama objavljuje svoje fotografije na kojima se jasno vidi kako osim na sceni, njeguje elegantan stil i u svakodnevnom životu.

Osim što zapanjuje stajlinzima, Ella Katherine Orešković može se pohvaliti glasom, ali i stasom. Naime, nedavno je objavila seriju fotografija s plaže na kojima pozira u bikiniju, dok preplanulo tijelo maže uljem. Pratitelji su tako uočili da Ella ima predivnu figuru, te se jasno vidi da je u nju uložila puno truda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)




“Najslađa”, ” Dovraga”, komentirali su pratitelji, a na fotografijama se čini da je itekako privukla pažnju suprotnog spola i na plaži.

Uoči nastupa na Dori Ella je za Novilist otkrila  kako nema neki određeni stil, već da isti varira ovisno o danu. “Nekad sam raspoložena za decentnu, sofisticiranu eleganciju, a drugi put za casual, opušteni stil”, otkrila je.

Upitana kako održava ”režim” ljepote i figure, otkrila je svoju ‘tajnu. Naime, iako joj je nekad bilo normalno tri puta na tjedan ići u teretanu, danas uživa u duge šetnje.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.