Foto: Dragan Matic/CROPIX

POVRATAK OMILJENE EKIPE! Pervan najavio okupljanje ‘Večernje škole’, obožavatelji oduševljeni: ‘Samo probajte ne snimiti sve’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Na Facebook stranici “Pervanov Dnevnik” najnovija objava razveselila je mnoge korisnike. Obožavatelje Pervanovog humora dočekala je vijest o ponovnom okupljanju dobro poznatih lica.

Nakon dugo godina imat ćemo priliku gledati Željka Pervana, Zlatana Zuhrića Zuhru, Ahmeda El Rahima, Damira Folnegovića te Mladena Horvata (Denisa). Najavljena je turneja “Posljednja večera”, a predstava će se zasada održati u tri grada.

 

Predstavu omiljenih lica s malih ekrana moći će se pogledati  11. veljače u Slavonskom Brodu, 18. veljače u Čakovcu, a 25. veljače u Vukovaru. Ovu obavijest mnogi su dočekali s oduševljenjem. “Lajkam te Bože”, “Je li ovo san? Nek‘ me netko uštipne”, “Samo probajte ne snimati sve za TV…”, “Gdje su karte?”, komentirali su obožavatelji “Večernje škole”.

O tome hoće li se snimati novi nastavci nema još nikakve obavijesti, a mnogi upravo to priželjkuju.




Podsjetimo, “Večernju školu” osmislio je Željko Pervan, a prikazivala se na HRT-u, a kasnije uživo  na Novoj TV pod imenom “Večernja škola – praksa”.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.