Foto: RTL

POVRATAK NA MALE EKRANE: Vanja Halilović nakon duge stanke opet pred kamerama, nitko je nije očekivao u ovoj ulozi!

Autor: Š. P.

Bivša voditeljica Vanja Halilović pojavila se nakon duge stanke na malim ekranima, no ne u ulozi prezenterice u kojoj se proslavila prije petnaestak godina. Kao direktorica marketinga vinarije Kutjevo gostovala je, naime, u “Masterchefu” Nove TV, ocjenjujući kako su kandidati uparili vina sa svojim jelima.

U svojoj novoj ulozi bila je blaga prema kandidatima koji su naviknuti na ocjenjivanje i seciranje svakog njihovog kulinarskog poteza.

Foto: Nova TV

“Potpuno sam zadovoljna njihovim prvim izborom i s odabirom namirnica i definitivno s uparivanjem vina”, rekla je crvenom timu, a svidio joj se i odabir plavog tima: “Što se mene tiče, sve komponente su sadržajne, svaki okus je intenzivan, i definitivno ide dobro s našim roseom”.

Foto: Nova TV

Vanja se time vratila pred kamere nakon dugogodišnjeg izbivanja. Godinama je, naime, na RTL-u vodila “Exkluziv”, emisiju o životima bogatih i slavnih, a onda je u jednom trenutku i sama postala temom vlastite emisije.

Mnogi se, naime, sjećaju vruće medijske priče u kojoj je Goran Ivanišević s Vanjom prevario tadašnju nevjenčanu suprugu Tatjanu Dragović, i to baš na Valentinovo, kad su ih snimili tada vrlo agilni zagrebački paparazzi. “A sad prilog o meni”, najavila je Vanja u “Exkluzivu” priču o vlastitom ljubavnom trokutu i tako ušla u TV povijest.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic)

Godinama nakon afere, kratko ju je i iskreno prokomentirala za Story. “Sada, s vremenskim odmakom mogu odgovoriti na to pitanje. I bit ću iskrena. Moj privatni život, nažalost, utjecao je na moj posao. Ali to je sve što ću reći o tome. A dostojanstvo. Ili imaš ili nemaš. Važno je ostati dosljedan sebi, svojim uvjerenjima i stavovima bez obzira na to što drugi mislili ili pričali”, rekla je Vanja 2013. godine.




Nakon odlaska s RTL-a, radila je na HRT-u te jednoj lokalnoj televiziji, ali su je reflektori i kamere počeli sve manje zanimati. S vremenom se potpuno povukla iz medija te diplomirala politologiju na Fakultetu političkih znanosti. Godinama je u sretnoj vezi s poznatim poduzetnikom Franom Barbierijem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic)

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.