Foto: Guliver

POTPUNO NEPREPOZNATLJIVA: Bridget Fonda snimljena nakon 12 godina, ljudi ne mogu vjerovati da je to ona!

Autor: T. P.

Holivudsku zvijezdu devedesetih, slavnu Bridget Fondu, objektiv paparazza je uhvatio nakon više od desetljeća izbivanja sa scene. Samoumirovljena glumica fotografirana je u Los Angelesu tijekom šetnje gradom, a njezin izgled šokirao je ljubitelje brojnih filmova u kojima se pojavila na vrhuncu slave.

Javnost je iznenadila pojavom – viđena je u sasvim običnom, kućnom izdanju, vrećastim hlačama, majici kratkih rukava te s bocom vode u njedrima. Njena duga kosa, po kojoj je nekad bila prepoznatljiva, svezana je u konjski rep.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen 👑 Bossy Jonez🥇🏆 (@queenbodymami)

Podsjetimo, 59-godišnja Bridget jedna od najvećih glumačkih zvijezda devedestih, a  najpoznatija je po ulozi u filmu ‘Jackie Brown’ Quentina Tarantina. Jedno od njezinih posljednjih medijskih pojavljivanja bilo je upravo na crvenom tepihu njegova filma ‘Nemilosrdni gadovi’.




Mnogi još i dan danas žale za Bridgetinim povlačenjem iz industrije zabave, a glavni razlog tome je, kako se nagađa, udaja za nagrađivanog skladatelja Dannyja Elfmana 2003. godine.

Bridget se “pojavila među živima” samo dan prije njezina 59. rođendana, ali ovakvu čestitku zasigurno nije očekivala – svjetski mediji raspisali su se o “neprepoznatljivoj glumici”.




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.