Foto: Instagram

POSRAMILA SE? Splitska pjevačica pokazala nauljenu gu*u u tangama pa uklonila fotografiju, mnogi misle da je pokazala previše

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Maja Bajamić, splitska pjevačica, na društvenim je mrežama objavila fotografiju u tangicama pa je istu brzopotezno uklonila.

Naime, Maja se htjela pohvaliti kako i dalje uživa u ljetu pa se fotografirala u tangama i toplesu, a u prvi je plan izbacila svoju nauljenu guzu.

Fotografija je u kratkom roku skupila preko četiri tisuće lajkova, a komentiranje je bilo onemogućeno. Nakon nekog vremena, Maja je uklonila fotografiju, a njezin potez daje nam naslutiti da je požalila jer je možda otkrila ‘previše’.

No, kako Internet sve pamti, a zgodna Maja ima obožavatelje koji voli sačuvati njezine fotografije, objava koju je pjevačica uklonila – nalazi se ispod ovog paragrafa.

Foto: Instagram

Bajamić je javnost upoznala u RTL-ovom glazbenom showu ‘Hrvatska traži zvijezdu’ a 2016. godine zamijenila je Leu Mijatović u bendu Teška Industrija.

Nakon samo godinu dana, napustila je poznati rock sastav te je postala članica žirija u showu ‘Zvijezde’. Prije četiri godine pobijedila je u showu Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maja Bajamić (@maja_bajamic)




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.