Instagram

POSLOVNI UZLET DORIS PINČIĆ: Kako posluje tvrtka popularne voditeljice?

Autor: Dnevno

Nema dvojbe oko toga da je popularna voditeljica Doris Pinčić Rogoznica izuzetno poduzetna žena, a da je tome tako potvrđuju i podaci o poslovanju njene tvrtke DPR d.o.o., koju je prije razvoda vodila sa suprugom Borisom Rogoznicom.

Tvrtka je ovo koja je lani ostvarila godišnji prihod od 1,2 milijuna kuna, što je 491 tisuću kuna više u odnosu na 2018-tu godinu, kada je uprihodila 713 tisuća kuna. Prema podacima Poslovne Hrvatske tvrtka posljednje dvije godine posluje s dobiti, a u 2019-oj godini ostvarila je neto rezultat poslovanja u iznosu od 361,974 kuna.

Istodobno ostvarena neto marža iznosila je 30,2 posto. Osim toga, tvrtka je lani imala dvoje zaposlenih, a to se donedavno nije mijenjalo. Nakon razvoda, Pinčić je ostala jedini direktor i vlasnik tvrtke koja se bavi uslugama grafičkog dizajna, promidžbe, djelatnosti pružanja audio i/ili audiovizualnih medijskih usluga, djelatnost pružanja usluga elektroničkih publikacija objavljivanja audiovizualnog i radijskog programa, djelatnost pružanja medijskih usluga televizije i/ili radija, audiovizualne djelatnosti, a tu je i čitav niz drugih usluga koje tvrtka nudi.


Branko Uvodić odletio s HRT-a, o svemu doznao mailom!? Ukida se i emisija ‘Lijepom našom’!

 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.