Foto: Instagram

POSEBNA VEZA Celzijus otkrila na što je Grubnić, za razliku od drugih muškaraca, jedini može navesti da radi

Autor: Dnevno

U ulozi članice žirija televizijskog showa Tvoje lice zvuči poznato (TLZP), Nives Celzijus nerijetko nosi kreacije koje je za nju odabrao upravo Marko Grubnić. Svakog tjedan ova starleta pohvali se modnom kreacijom, no ovog puta ista je pala u drugi plan nakon što je Nives pod sliku napisala znakovit opis.

“Marko je jedini muškarac koji me može navesti da patim i ne dišem zbog njega. Satima …I šta da vam kažem, vrijedilo je i ponovila bih. Uvijek!”, navodi.

Inače, u novoj epizodi TLZP Nives je debitirala u kratkoj srebrnoj haljini s ogromnim volanima na jednom ramenu koji je oduševio brojne pratitelje.

Oglasio se potom i sam stilist koji je naveo:

“Hvala ti što si izdržala moj magični korzet… isplatilo se”, naveo je.

 

 




View this post on Instagram

 

Marko je jedini muškarac koji me može navesti da patim i ne dišem zbog njega. Satima …I šta da vam kažem, vrijedilo je i ponovila bih. Uvijek! @markogrubnic @tlzphr #tlzphr #tvojelicezvucipoznato #tvshow #rapturhair #hairstyle #shoesaddict

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.