Foto: Instagram

PORUKA PATRIJARHU PORFIRIJU? Severina u crnoj čipki citirala slavnog partizana: ‘Milost ne tražim…’

Autor: Š. P.

“Kukavice, pucajte u prsa. Milost ne tražim…”, citirala je Severina partizanskog revolucionara Radu Končara u prvoj objavi nakon što je regijom odjeknuo trač da je SMS porukama navodno uznemiravala srpskog patrijarha Porfirija.

Da bi citat u bespućima Instagrama uopće bio primijećen, uz njega je priložila i fotografiju na kojoj pozira u izazovnoj crnoj kombinaciji s velikim crnim šeširom i dioptrijskim naočalama. “Pope, vidiš li?”, komentiraju njezini pratitelji, očito shvaćajući ovu objavu kao ‘skrivenu’ poruku srpskom patrijarhu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Ipak, ima i onih koji ne mare za aktualne naslove pa joj šalju komplimente na račun izgleda. “Ljepotica”, “veliki WOW” i “seksi s naočalama” samo su neke od pohvala ispod Severinine fotografije.




Ova objava zasad ostaje i jedini Severinin komentar na čitavu situaciju. Podsjetimo, srpski tabloidi ovih su dana objavili priču u kojoj DORH pokreće postupak protiv Severine zbog uznemiravanja patrijarha Porfirija. Kako tvrde, Severina je Porfiriju na njegov hrvatski broj slala poruke nakon što je imenovan za patrijarha. Kako ovaj nije odgovarao, krenula je s pozivima.

‘Pope, pope, družiš se sa krimosima’, navodno stoji u jednoj od poruka.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severinina odvjetnica Jasminka Biloš za hrvatske je medije demantirala čitavu priču. Ipak, iz vrha Srpske pravoslavne crkve za RTL su poručili: “Patrijarh je ne želi tužiti i oprašta joj”.

Mediji pišu i da su Severina i Porfirije dugo bili u dobrim odnosima, a ona mu je navodno i čestitala kad je postalo poglavar pravoslavne crkve. Navodne poruke krenule su neposredno nakon toga, a prije nego što je sud ukinuo privremenu odluku po kojoj je skrbništvo nad njezinim sinom Aleksandrom pripalo njegovu ocu Milanu Popoviću.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.