Foto: Instagram

POPUT PRAVOG MODELA! Albina Grčić fotkala se u svom automobilu pa otkrila do sad neviđenu tetovažu

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Mlada pjevačica Albina Grčić svoje je pratitelje iznenadila seksi selfijem iz automobila, a pritom je pokzala do sad neviđenu tetovažu na desnoj nadlaktici.

Albina je iskoristila vruću ljetnu večer kako bi se provozala gradom, ali i fotografirala za Instagram.  Pjevačica je pozirala poput pravog modela, naslonjena na volan, te je pokazala tetovažu malenih planeta koju je do sad ‘skrivala’.

Osim tetovaže, njezini pratitelji primijetili su i leptira kojeg je nacrtala pored desnog oka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)




Fotografiju je lajkalo preko 8 tisuća ljudi, a među njima je i bivša misica Viktorija Rađa koja joj je komentirala: ‘Lipota’.

Albina obožava španjolski jezik te na istom ima tetovažu na kojoj piše ‘Sonare despierto’, u prijevodu ‘vječni sanjar’.

‘Imam jednu tetovažu koju još nikada nisam ovako javno pokazala, ona je na španjolskom jeziku ‘Soñaré despierto’. Na mom jeziku bi to značilo ‘Ja ću budna sanjati’. To je moj moto u životu. Uvijek sam bila pozitivna osoba, nekada čak i pretjerivala pa si zadala nerealistične ciljeve ali jednostavno sam takva’, izjavila je za 24sata.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.