Foto: Damir Krajač/CROPIX

POPUT MISSICE: Prelijepa kći Enisa Bešlagića ‘ukrala pažnju’ na rođendanskom tulumu Nine Badrić!

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Brojna poznata lica okupila su se na velikoj proslavi 50. rođendana pjevačice Nine Badrić, no trenutnu medijsku pažnju s tog svečanog događaja najviše uživa jedno javnosti dosad nepoznato lice – kći komičara i glumca Enisa Bešlagića.

Poznati glumac na proslavu je, naime, stigao sa suprugom Sabinom te kćeri Asjom. ‘Enisove cure’ izgledale su doista spektakularno – Sabina je doslovno blistala u zlatnoj haljini, dok se Asja odlučila za ljetnu smaragdnozelenu haljinu.

Foto: Damir Krajač/CROPIX

Inače, osim Asje, Sabina i Enes su u dugogodišnjem braku dobili i sina Maka, koji se nije pojavio na velikoj zagrebačkoj proslavi.

Asja Bešlagić i Nina Badrić obožavaju se, i to javno, još od Asjina djetinjstva. Nina je, naime, u nekoliko navrata na društvenim mrežama objavljivala njihove zajedničke fotografije, a raspisala se i o posebnom odnosu kojeg su izgradile.

Foto: Damir Krajač/CROPIX

‘Bila je to ljubav na prvi pogled. Najprije mi je ukrala mikrofon, a onda i srce. Ja sam rekla – dobra večer Sarajevo, a Asja – doblo mece Zabrege’, napisala je Nina prošle godine uz fotografije s malenom Asjom na pozornici koncerta u Sarajevu.

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.