Foto: RTL, Patrik Maček/PIXSELL

POPLJUVALI PRVU DAMU HRVATSKE! Ciganović i poznati pjevač oštro protiv njezina stila: ‘Katastrofa, totalno bapski!’

Autor: Š. P.

Nevenu Ciganoviću i Ani Miščević u novom se izdanju “Modnog suda” pridružio Mario Roth, pjevač grupe Vigor. “Moram li paziti što pričam?”, upitao je na početku ocjenjivanja novog modnog izdanja prve dame Sanje Musić Milanović, koja je ispred Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo predstavila poligone za tjelesnu aktivnost školske djece.

“Pa ko da njen suprug pazi što priča”, odgovorila mu je Ana.

“Meni je ova marama malo too much. Nekako mi je zabundana sva i te hlače su mi dolje tako bezveze”, rekao je Roth, a Ana mu je dobacila: “Ti baš ne paziš što pričaš”.

Foto: Patrik Maček/PIXSELL

“Ja bih rekao da je šal, nije čak ni marama, totalno je bezveze, nije trebao, jer vidim da je toplo jako vani, ne znam zašto se zabundala”, uključio se Ciganović.

Pročitaj i ovo: JE LI PRVA DAMA NAŠA NAJBOLJA REKLAMA? Donosimo najjače modne kombinacije Sanje Musić Milanović!

“Bili bi mi sako i košulja dobri da je imala neke druge hlače, ne idu mi ove hlače uz to, cigareta kroj i još na sve to skroz niske cipele mi je katastrofa, totalno bapski”, dodao je.

Foto: Patrik Maček/PIXSELL

“Sve pojedinačno dobro izgleda, ali u paketu…”, zaključila je Ana.




“Meni su ove hlače bezveze totalno, još pogotovo tako podvrnute dolje”, ustvrdio je Mario Roth koji se na snimanju modne rubrike pojavio u – bijelim hlačama.

Foto: RTL

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.