Foto: Petar Glebov/PIXSELL

‘POPILI’ TUŽBU OD POLA MILIJUNA EURA: Lepa Brena i Boba Živojinović završili na sudu, neslavno je propala suradnja s ‘kumom i prijateljem’!

Autor: Š. P.

Iako je u početku nalikovalo poslovnoj suradnji iz snova, zajednički biznis Lepe Brene i Bobe Živojinovića s obiteljskim prijateljem i kumom Aleksandrom Vincićem se neslavno raspao, piše Kurir. Štoviše, Vincić od poznatog para traži natrag svoj dio koji se procjenjuje na oko pola milijuna eura.

Trojac je 2018. godine pokrenuo biznis proizvodnje bijelog vina. Vincić kao vinski stručnjak i bračni par Živojinović kao dvojac za reklamu i proboj – trebala je to biti dobitna kombinacija, ali navodno nisu dugo izdržali.

“Kako je posao dobro krenuo, Brena i Boba su bili oduševljeni pa su imali pregršt novih ideja za razvoj biznisa. Međutim, neke od njih se nisu svidjele Vinciću pa im je sugerirao da uspore, ali kako nisu odustajali, rekao im je da nemaju njegovu dozvolu da nastave, zbog čega su krenule prve nesuglasice i trzavice. Kum im je predložio kompromis, ali Živojinovići nisu pristali, zbog čega je on odlučio da izađe iz biznisa”, piše Kurir i dodaje da je Brenu i Bobu šokiralo potraživanje od 500 tisuća eura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)




Kurir piše i kako su Brena i Boba Vinciću nudili niži iznos, ali se na kraju nisu uspjeli dogovoriti pa će visinu svote morati utvrditi na sudu.

Pročitaj i ovo: NITKO NE TULUMARI KAO BRENA! Pogledajte gdje je odvela ekipu na proslavu 61. rođendana!

Govoreći o pokretanju biznisa prije nekoliko godina, Živojinović nije štedio na riječima hvale za svog kuma i prijatelja. “Naš prijatelj i vlasnik vinarije bio je pravi inicijator čitave te priče. Kasnije smo postali kumovi, moj sin Stefan je krstio njegovog sina, a on je izuzetno vrijedan čovek i možda je najveći proizvođač na ovim prostorima. Od kumstva smo počeli praviti zajedničko vino”, rekao je bivši tenisač u medijski iznimno popraćenom pokretanju biznisa.




Ipak, čini se da narodne mudrosti o opasnostima miješanja prijateljstva i biznisa – i dalje vrijede.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.