Ilustracija, Foto: Pexels/Vera Arsic

Ponovno usporedili Hrvate i Srbe: Isplivala lista, vodila se tijesna bitka

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Njemačka stranica World Data objavila je osvježenu listu ‘najobdarenijih’ nacija, koja se temelji na podacima o prosječnoj veličini muškog spolovila, iako nije poznato na koji način su prikupljani podaci te koliko su relevantni, a koliko služe za zabavu. ‘Bitka’ je među mnogim zemljama bila tijesna, a posebno su zanimljivi podaci za Hrvatsku i Srbiju.

Prvo mjesto s najobdarenijim muškim spolnim organom zauzeli su muškarci iz Ekvadora s prosječnom veličinom spolovila od 17.6 cm, dok su se na samom dnu liste našli muškarci iz Kambodže, koji prema listi imaju najmanji penis na svijet, s prosječnom veličinom od 10.04 cm. Osim Kambodže, još tri zemlje navedene su kao one čiji muškarci imaju ispod 11 cm prosječne veličine spolovila.

Na drugom mjestu našli su se Kamerunci s prosječnom veličinom penisa od 16.67 cm, zatim muškarci iz Bolivije s prosječnom veličinom spolnog organa od 16.51 cm, a četvrto mjesto zauzeli su muškarci iz Sudana s prosječnom veličinom penisa od 16.47 cm. Na petom mjestu našli su se muškarci iz Haitija s prosječnom veličinom penisa od 16.01 cm.

Foto: Unsplash, Ilustracija

Neobična lista

Hrvati su zauzeli 30. mjesto s prosječnom veličinom penisa od 14.77 cm, dok su Srbi na 29. mjestu s prosječnom veličinom muškog spolnog organa od 14.87 cm.

Između Hrvatske i Srbije našla se Belgija s 14.77 cm prosječne veličine penisa, no manjom prosječnom tjelesnom visinom u odnosu na obje zemlje. Hrvatska je po prosjeku tjelesne visine muškaraca na 1.81 cm, Srbija na 180 cm a Belgija 1.79 cm.

OBJAVLJENA KARTA PROSJEČNE VELIČINE MUŠKOG PONOSA: Evo koje su mjesto zauzeli Hrvati, a koje Srbi i Bosanci!
Prije nekoliko godina prema stranici All size matter prosječna dužina penisa u svijetu je iznosila 13,8 cm, a obujam 11,8 cm. Hrvatska je tada na karti zauzela 34. mjesto, s prosječnom dužinom penisa od 14,8 cm i obujmom od 13 cm, a muškarci iz Bosne i Hercegovine našli su se na 25. mjestu s prosječnom veličinom od 15,3 cm i obujmom od 12,1 cm. Srbija se našla na 35. mjestu, ali s istom prosječnom veličinom kao i Hrvatska – 14,8 cm, ali obujmom od 12,7 cm.

Na prvom mjestu s najvećom veličinom prosječnog penisa našaao se i tada Ekvador, a na zadnjem Kambodža.
Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.