Photo: Instagram

POLJUBAC PRIJE UTAKMICE I PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA: Iva Šarić javno je zaželjela Bruni Petkoviću sreću uoči utakmice

Autor: Dnevno.hr

Sat vremena prije početka jučerašnje utakmice na SP-u Kataru, Iva Šarić je Bruni Petkoviću zaželjela sreću na utakmici protiv Japana. Riječ je o prvoj utakmici ovog nogometnog prvenstva gdje je Bruno Petković igrao od prve minute susreta.

Iva Šarić je jedna od djevojaka naših reprezentativaca koje su odlučile doći u vrući Katar bodriti naše nogometaše, a za utakmicu je odjenula njegov osobni dres i spremno zauzela poziciju na tribini stadiona Kalifa International kako bi mogla pratiti igru svojeg dragog.

Prije početka same same utakmice,  Iva je poljubila Brunu i na Instagramu objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iva Šarić (@iva__saric)




Ivina i Brunina priča započela je prije tri godine kada je ona radeći kao novinarka intervjuirala Brunu. Početkom 2020 godine mediji su primijetili kako se Bruno nalazi u Ivinom društvom i počelo se nagađati kako su par.

Par je potvrdio svoju vezu, koju su uskoro zaokružili sa roditeljstvom kada su dobili sina Adriana u 2021 godini. Ivi je ovo treće dijete, iz prijašnjeg braka sa nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom ima sina Carlosa te Leona.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.