Foto: Kennedy News and Media

POGLEDAJTE NA ŠTO SAD LIČI: Zgodnoj stjuardesi se nakon neuspješne estetske korekcije život pretvorio u noćnu moru

Autor: A.K.

Olivia McCann, 21-godišnjakinja iz Lancashirea u Velikoj Britaniji se nakon neuspješne estetske korekcije danima morala skrivati kod kuće.

Povećanje usana hijaluronskim filerima pošlo je po zlu.

Odbijala je video pozive sa svima, uključujući s vlastitim dečkom. Toliko je strašno izgledala da je morala uzeti slobodne dane na poslu, izjavila je za Mirror.

Usne su joj izgledale kao da će se raspuknuti, a kozmetičarka ju je uvjeravala kako je takvo oticanje normalno.

U usnama je imala grudice veličine graška. Sada, kad se Olivia oporavila, i dalje ne posustaje od svoje namjere.

Foto: Kennedy News and Media

 

“Unatoč svim lošim iskustvima koje sam imala kod raznih kozmetičarki, i dalje želim povećati usne”, rekla je.




“Ovog ću puta odabrati nekoga s više iskustva i potražiti recenzije klijentica. Mnogo salona nudi svoje usluge preko društvenih mreža po smiješno niskim cijenama, to je strašno”, dodala je Olivia.

GMAZ U TANJURU TJESTENINE: Doživjela je traumu i još uvijek ne može normalno jesti, pokrenuta je istraga u poznatom supermarketu




DALIBOR PETKO ŠOKIRA SLJEDBENIKE OBJAVAMA NA INSTAGRAMU: Javio mu se čak i Marko Grubnić, pogledajte što je poručio voditelju

Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.