Foto: Maja Bota Štrbe/ RTL

PODUZETNIK TIHOMIR TRAŽI LJUBAV: Svjestan sam svojih pogrešaka iz prošlosti, zanemario sam ulogu supruga i oca

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Predstavljena su još dva natjecatelja – Lorena Farkač i Tihomir Tomašić koji će svoju ljubavnu sreću potražiti u ‘Braku na prvu‘.

‘Brzo se zaljubim i ne mogu sakriti kad mi se netko sviđa’

Lorena Farkač (24) dolazi iz malog mjesta Stupnik pokraj Zagreba. Studira komunikacijski menadžment, voditeljica je na televiziji Aurora, a njezin hobi postao je i posao – obožava društvene mreže i na TikToku ima više od 120 tisuća pratitelja!

Za sebe kaže da je izrazito društvena i pričljiva, vrlo ambiciozna i znatiželjna; završila je i tečaj za turističkog vodiča, radila kao stjuardesa, radijska voditeljica, u telekomunikacijama i veseli se svakom novom poslovnom izazovu.

Foto: Maja Bota Štrbe/ RTL

Premda ima puno obveza, svaki slobodni trenutak iskoristi kako bi nekamo otputovala, pa bilo to i samo za vikend. Kako kaže, voli da se u njezinu životu stalno nešto mijenja i događa.

Kad je o emocijama riječ, priznaje da ih nikada ne može sakriti pa kad joj se netko ne sviđa, to se odmah vidi. Otkriva kako se brzo zaljubi, ali to je i brzo pusti ako primijeti nešto što joj se kod te osobe ne sviđa. Naime, prilično je oprezna kad je o ljubavi riječ zato što nema lijepa iskustva iz prijašnje veze jer smatra da je bila premlada za ozbiljan odnos, a i sada zna da je poštovanje prvo što traži od partnera. Osim toga, privlače je visoki i zgodni muškarci iako prednost daje inteligentnim džentlmenima koji vole istraživati svijet.

‘Trebam nekoga tko voli sve što i ja, da bude otvorenog uma i pozitivno gleda na svijet’

Tihomir Tomašić (50) svakako može reći da se njegov život odvijao na dvije adrese. Naime, taj je Međimurac osnovnu školu završio u Njemačkoj, gimnaziju u Hrvatskoj da bi se devedesetih godina prošlog stoljeća ponovno preselio u Njemačku.

Foto: Maja Bota Štrbe/ RTL

Uspješan je poslovni čovjek koji je nakon 26 godina ulaganja u karijeru, 15 godina braka te dvoje djece shvatio da mu pati privatni život jer je njegov fokus bio na poslu. Priznaje kako je to osvijestio tijekom pandemije i nakon razvoda čvrsto odlučio kako će se više posvetiti sebi i svojim željama te godinu dana ostavio posao sa strane, putovao i samo se zabavljao.




Kad je o ljubavi riječ, svjestan je svojih pogrešaka iz prošlosti, da je zanemario ulogu supruga i oca, no zahvalan je što je s bivšom partnericom ostao u dobrim odnosima zbog djece. Sada može reći kako zna što traži u ljubavi i da je najvažnije da njegova buduća odabranica i on ne budu dva različita svijeta, da imaju iste interese, da uživa u putovanjima, muzici, zdravom načinu života te da pozitivno gleda na svijet i bude otvorenog uma. Nada se da će pronaći nekoga s kim može razgovarati o svemu, a zauzvrat će dati sve od sebe kako bi je uvijek nasmijavao.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.