Instagram

Pobjednik Dore u šoku: ‘Nema spasa, nastup je propao’

Autor: Hana Krnic

Youtuber Magic Leon kojeg nazivaju “kraljem pranka” na balkanu je u suradnji sa Jaquesom Houdekom ovogodišnjeg pobjednika Dore Roka Blaževića  netom prije nastupa bacio u šok.

Naime, Leon i mentor Jaques odlučili su Roku Blaževiću reći kako mu je krojačica uništila jaknu specijalno naručenu iz Londona za ovaj nastup.

“Dogodilo se nešto grozno u prekrajanju te jakne. Sve se nakrivilo i ta jakna više naprosto ne funkcionira, ono što je sužavano na struku… Ne valja više ništa i ne može se više nikako spasiti, a mi tu jaknu sutra moramo imati na probi “, objasnio mu je Jacques i zamolio ga da ostane miran.

“Znao sam i nadao se od početka da je prank”, priznao je Roko, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.