Foto: Instagram

PO NAJNOVIJEM TRENDU: Annie Šukunda Gavrilović u Iranu na transplantaciji obrva: ‘Iranci su daleko napredniji što se estetike tiče’

Autor: T.Š.

Bivša Miss Supranational, 31-godišnja Annie Šukunda Gavrilović ne krije da je estetskim operacijama došla do željenog izgleda. Iako je svojevremeno izjavila da je zadovoljna svojim izgledom, ostao je jedan detalj kojeg je još željela srediti  – obrve.

Riječ je o najnovijem beauty zahvatu transplantacije obrva kojem se podvrgnula u Iranu, a iako kaže da više ništa neće korigirati, za Zagreb.info otkriva da će u jednom trenutku mijenjati implatante na grudima.

“Iranci su daleko napredniji što se estetike tiče od većine svijeta, oni automatski prebacuju čitavu dlaku ne samo folikul, potpuno je bezbolno, a proces traje cca dva i pol do tri sata. Jako sam zadovoljna učinjenim, vratih ono što sam nepovratno u mladosti uništila čupanjem, kao većina žena”, komentirala je.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Estetska kirurgija popularna, a mišljenja nazadna

Annie je među rijetkima koja otvoreno progovara o estetskim operacijama.

“Suludo mi je što je kod nas estetska kirurgija toliko popularna, a mišljenja masa toliko nazadna. Svaka estetska dentalna korekcija je također operacija pa ne vidim ljude kako hodaju po cesti i upiru prstom. Ja sam zadovoljna trenutnim izgledom, nemam namjeru u skoroj budućnosti mijenjati išta, osim po potrebi zamjena implantata u grudima kad za to dođe vrijeme”, otkrila je.

Inače Šukunda je u braku s Miroslavom Gavrilovićem već četiri mjeseca, no kaže papir je promijenio samo jedno.

“Ne osjeća se neka veća promjena u odnosu, osim u svijesti. Nekako na svaku odluku gledamo dugoročno uzimajući u obzir da smo par. Papir kao papir ne bih rekla da je išta promijenio osim veće odgovornosti i zajedništva”, otkrila je.




Otkrila je da u braku postoje trzavice, baš kao u svim odnosima. “Huh, trzavice postoje u svim odnosima, bilo koje prirode. Međutim, kao što rekoh već u jednom intervjuu od ranije, Miroslavova je zadnja: “Da draga.”

Iako trenutno ima zanimljive poslovne planove u vidu dizajnerske odjeće za kućne ljubimce, sve to moglo bi se malo i promijeniti u slučaju da Annie i Miroslav dobiju dijete. Naime, bivša miss je protiv pobačaja, pa tako kaže: ‘Kad se desi, desi se’

“Ranije spomenuh kako je brak promijenio jedino činjenicu da sam opuštena po pitanju proširenja obitelji. Iskreno smatram to odlukom nečeg većeg od nas samih. Dijete kao dijete može donijeti samo radost”, rekla je.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.