Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
PLJESKAVICE OD TUNJEVINE: Sočne su i ukusne tople i hladne!
Isprobajte ukusne pljeskavice od tunjevine. Ukusne su i tople i hladne!
Sastojci:
100 g zobenih pahuljica
220 g tunjevine iz konzerve
2 jaja
100 g grčkog jogurta
peršin
sol, papar
ulje
Priprema:
Ocijeđenu tunjevinu sitno nasjeckajte, dodajte peršin, jaja, jogurt i začine, dobro promiješajte i umiješajte zobene pahuljice. Ostavite pet minuta. Oblikujte pljeskavice. U tavu ulijte ulja toliko da prekrije dno. Pecite pljeskavice na srednjoj vatri 2 minute sa svake strane. Poslužite uz grčki jogurt.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.