Foto: Instagram

PLAYBOYEVA ZEČICA U 76. GODINI: Slavna pjevačica se utegnula u korzet, izgleda nevjerojatno!

Autor: Š. P.

Američka country legenda Dolly Parton i sa 75 navršenih godina ne prestaje iznenađivati i oduševljavati svoje fanove. Na Instagramu je, naime, objavila video u kojem je pokazala da prkosi godinama, ali i da jako voli svog supruga Carla Deana, s kojim je u braku gotovo šest desetljeća.

“Rođendan je mog supruga Carla. Vjerojatno se pitate zašto sam ovako odjevena? Zbog njegova rođendana! Sjećate se da sam jednom rekla kako ću pozirati za naslovnicu Playboya kad navršim 75? E pa meni je 75, a oni više nemaju časopis”, našalila se slavna Dolly.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

“Moj suprug je uvijek volio izvornu naslovnicu Playboya, a ja uvijek razmišljam čime da ga usrećim. On i nakon 57 godina misli da sam vrući komad, a ja ga neću pokušati razuvjeriti!”, rekla je u kratkom videu.




Foto: Instagram

“Za njegov sam rođendan odradila malo snimanje u ovoj kreaciji. Dala sam izraditi naslovnicu nove Dolly”, opisala je i pokazala poklon koji mu je uručila. Njegovu reakciju, nažalost, nismo vidjeli.

Inače, Dolly Parton je jedna od najpopularnijih i najnagrađivanijih američkih pjevačica, ali i skladateljica svih vremena. U bogatoj karijeri napisala je čak tri tisuće pjesama, a diljem svijeta prodala je više od 100 milijuna primjeraka svojih albuma te osvojila 11 nagrada Grammy.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.