Foto: Instagram

PLAVA KOSA, TAMAN TEN! Vlatka Pokos u kupaćem kostimu i štiklicama šetala po stijenama pokraj mora, pratitelji iznenađeni: ‘Tako je, bravo! A ne one bezvezne japanke s kojima zapneš pa slomiš nogu’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Otkako je u Hrvatskoj, Vlatka Pokos većinu svog vremena provodi na plažama diljem jadranske obale. Na posljednjoj fotografiji objavljenoj na Instagramu, bivša je voditeljica i pjevačica pokazala svoje iskvarcano tijelo te je dokazala da i u šestom desetljeću života izgleda vrlo atraktivno.

Vlatka Pokos na sebi ima kupaći kostim koji se savršeno ‘stopio’ s njezinim tenom, a za obuću je odabrala štikle na vezanje. Fotografiju je snimila dok je u visokim potpeticama ‘gazuckala’ po oštrim stijenama uz more.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Zagreb/Split (@vlatkapokos)

Mnogi pratitelji komplimentirali su njezin izgled, ali su je i upozorili da štikle na ovakvoj vrsti plaže – nisu primjerene.




‘Pa tko u štiklama ide na stijene’, ‘Tako je, bravo! Štiklice, a one bezvezne japanke s kojima zapneš pa slomiš nogu’, ‘Sirena se sprema uroniti u more’, obratili su joj se pratitelji na Instagramu.

Vlatka je nedavno objavila svoju crno-bijelu selfie fotografiju kao uspomenu na Olivera Dragojevića, a jedna je pratiteljica izrazila želju da je ponovno vidi na ‘malim ekranima’.

‘Vlatka vrati se na male ekrane. Nemamo poštenu voditeljicu, a da nije puna plastike ili da zna raditi svoj posao’, a ona joj je odgovorila: ‘Hvala Vam, jako to cijenim. Vjerojatno ću pokrenuti nešto samostalno. Neki projekti su u planu.’




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Zagreb/Split (@vlatkapokos)

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.