Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

PJEVAČICA IZ SRBIJE OPRAŠTA SE OD BANDIĆA: Poslala mu dirljivu poruku! ‘Nek ti je vječna slava’!

Autor: N.K

Nije tajna da su se Lepa Brena i Bandić osobno poznavali, pa je tako prilikom jednog posjeta Zagrebu bila i na ručku sa gradonačelnikom Milanom Bandićem kojeg su ljudi ili voljeli ili mrzili, ali činjenica je da se slagao s mnogima.

Brena kaže da je Bandić bio veliki čovjek, a na svom Instagram profilu objavila je poruku povodom njegove smrti te objavila fotografiju sa zagrebačkim gradonačelnikom kako nazdravljaju u jednom restoranu.

Brena se na Instagramu oprostila od zagrebačkog gradonačelnika zajedničkom fotografijom na kojoj nazdravljaju u jednom zagrebačkom restoranu.

“Dragi naš Milane. Bila nam je velika čast i zadovoljstvo što smo te poznavali i što smo se s tobom družili. Uvijek si bio jedinstven i imao si tu veličinu da smo uvijek učili mnogo od tebe. Nažalost, prošlo je samo nekoliko sati od našeg posljednjeg druženja i tvoj govor koji ćemo zauvijek pamtiti o prijateljstvu, ljubavi, poštovanju i obitelji. Počivaj u miru, neka ti je vječna slava. Brena&Boba”, stoji u njezinoj objavi na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)




Autor:N.K
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.