Foto: Ante Cizmic/Cropix

‘PIŠEM ROMAN’ Igor Kojić otvoreno o druženju s Milanom Popovićem: ‘Nije nikakav pakt. Severinin suradnik kumuje lošim odnosima’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Igor Kojić, bivši suprug Severine Vučković, podigao je medijsku prašinu nakon što je javnost putem njegovih društvenih mreža saznala da je ‘zakopao ratne sjekire’ s Milanom Popovićem i da će za njega svjedočiti na sudu.

Bivši golman odlučio je za Index.hr podijeliti svoju stranu priče i objasniti kako je došlo do ‘sudbonosnog’ susreta između njega i ‘kralja bakra’ s kojim pjevačica ima sina Aleksandra.

‘Čim smo stigli u Jelsu, prošetali smo po rivi, gdje sam se nakon dvije godine prvi put susreo s Aleksandrom. Gospod je najveći arhitekt.

Pogledi su nam se susreli, Aleksandar potrčao k meni i skočio mi u zagrljaj koji je trajao, kažu 10 minuta, za mene 10 sati’, izjavio je Kojić pa dodao da se nakon par dana našao u istom restoranu u kojem je bio i Milan te su si pružili ruku pomirenja.

‘Jasno mi je da me pojedini ljudi najviše osuđuju zbog toga što sam objavio sliku s Aleksandrovim ocem. Svjestan sam da pojedinim ljudima to izgleda kao izdaja, veoma grub, nečastan čin.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

Nekima izgleda kao neki pakt, ali istina je da sam imao namjeru staviti točku na razne neistine i na to što Severinin najbliži suradnik, koji ustvari vodi cijeli ovaj proces, nažalost, jako vješto i perfidno godinama veoma svjesno kumuje lošim odnosima Aleksandrovih roditelja zbog vlastitih ciljeva’, kazao je Igor pa je naglasio kako je o susretu s Milanom i Aleksandrom splitsku pjevačicu obavijestio putem poruke.




Najbližeg Severininog suradnika krivi za njihove loše odnose te tvrdi da na njezino mišljenje i ponašanje utječe više od majke Ane.

‘Aleksandrova baka, a Severinina majka, nerijetko predlagala susret s Milanom, ali konstantni otpor ka takvom rješenju je najviše pružao Severinin prvi suradnik i njegov uvezani tim koji ima najviše utjecaja na svaku odluku’, ispričao je Igor koji se osvrnuo i na ‘podmetanje’ crne svijeće Milanu – čin koji mnogi povezuju s vradžbinama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

‘…nije to bila nikakva bomba ili, ne daj Bože, neka vradžbina, kako su to neki magovi objasnili, već obična bijela ukrasna svijeća. Isto tako, mediji su mogli prenijeti da je Milanu nestalo struje i da sam mu odnio svijeću kako bi osvijetlio put, ali bomba čak i meni zvuči bombastičnije’, zaključio je Igor koji Severinino okruženje naziva ‘ruskim babuškama’.

Kojić je na kraju intervjua otkrio da nema djevojku te da je trenutno fokusiran na druge stvari, poput pisanja romana.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.