
Kruh od kestena: Kulinarski užitak jeseni
Pikantna pileća krilca su uvijek dobar izbor. Pripremite ih po ovom receptu i prilagodite svom ukusu, nećete se razočarati!
Sastojci:
700-800 g pilećih krilaca
2 žlice maslinova ulja
1 žlica paprike u prahu
1 žličica češnjaka u prahu
1/2 žličice crvene paprike u prahu
1/2 žličice soli
1/4 žličice crnog papra
Priprema:
U velikoj zdjeli pomiješajte maslinovo ulje, papriku u prahu, češnjak u prahu, crvenu papriku u prahu, sol i crni papar. Dodajte pileća krilca i dobro ih promiješajte kako bi se marinirala. Ostavite ih da odstoje 15-30 minuta. Zagrijte pećnicu na 200 °C i obložite lim papirom za pečenje. Stavite marinirana pileća krilca na lim i pecite ih 25-30 minuta ili dok ne postanu hrskava i zlatnosmeđa. Poslužite pikantna pileća krilca uz rižu, salatu i umak po želji.