Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Pijani Mate Janković zvao predsjednicu uprave velike hrvatske firme: ‘Čula sam nabijanje i psovke’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Priče o pijanim avanturama često su izvor smijeha i to onog do suza i boli u trbuhu, a popularni hrvatski chef Mate Janković svojom je anegdotom mnoge podsjetio na trenutke koje mi rado zaboravili i zbog kojih još uvijek osjećamo sram, iako zapravo ne žalimo zbog dobrog provoda.

Ipak, Mate je odlučio podijeliti jednu od onih priča ‘ako misliš da je tebi bio loš dan, poslušaj ovo’ i uistinu možemo reći da je jedna od boljih anegdota popularnog chefa koje je podijelio s javnosti.

Poprilično. Pristojno. Izmasakriran

“Ako mislite da imate ‘shit’ dan evo vam jedna anegdota:

Prije nekoliko godina, dok sam još živio vrlo aktivnim noćnim životom, jednu subotu sam s prijateljima izašao u Katran gdje smo se poprilično pristojno izmasakrirali. Poprilično. Pristojno. Izmasakrirali.

Bilo je oko 3 i po, i otkrili smo da Katran ima za vreću za udaranje koja mjeri jačinu udarca. Inače, hrpu pijanih orangutana nije teško nagovoriti da isprobamo tko je “jači” ili manje pijan, i krenuli smo mlatit tu jadnu vreću psujući najodvratnije psovke i vrijeđajući se međusobno. Dakle – muški debili.

“Tko zove je*ote?”

Radili smo to nekih 45 min, kada mi je odjednom oko 4 i 15 zazvonio telefon. Tko je sad je*ote?

Poziv je bio od predsjednice uprave jedne velike naše firme. Sa ženom sam par godina ranije pregovarao o jednom projektu i ostao mi je njen kontakt.
“Mate, jeste to vi? Jeste li dobro?” Čulo se s druge strane.

“Jesam, zašto? Što se desilo gospođo (insert name here)?” odgovorio sam joj dok je oko mene ekipa psovala lupajući vreću.

“Pa zvali ste me tri puta, čula sam neko nabijanje i psovke i mislila da ste napadnuti!”
Naravno, otključan telefon, debil ženu zvao iz džepa u 4 ujutro. Ispričavao se do neba i nazad potpuno umirući tako zgažen od srama. Žena poklopila, kulturno se oprostila…

Susramlje, želja za nestankom, niz posera, vrijeme

A ja se drugi dan probudio “Aupi**u…”Taj osjećaj susramlja i želje da me nema, da me otmu i prodaju za organe, pamtim još i danas.
I eto, još sam živ.
Život je dug niz posera, i nisu svi tako gadni kako se u tom trenutku čine.
Opet sve vraća na onu:
“Što je humor? Tragedija + vrijeme”
I najgadnije stvari se s vremenom mogu pričati kao smiješne”, poručio je chef Janković.

Ako mislite da imate shit dan evo vam jedna anegdota:

Prije nekoliko godina, dok sam jos zivio vrlo aktivnim nocnim…

Objavljuje Mate JankovićPetak, 1. rujna 2023.

 

Usprkos urnebesno ispričanoj anegdoti koja je mnogima zasigurno izvukla osmijeh na lice i/ili podsjetila na neke vlastite ‘alkoholne uspomene’, važno je naglasiti kako je ključ u umjerenosti i svjesnom pristupu konzumiranju alkohola te poznavanju vlastitih granica, ali ako primijetite da alkohol ima negativan utjecaj na vaš život ili zdravlje, važno je potražiti pomoć i podršku. U slučaju kakav je opisao Mate Janković, najbolje je prije druženja ugasiti mobitel.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.