Foto: Guliver

PETA SREĆA: Mlijarder se s 92 godine zaručio peti put za 30 godina mlađu djevojku: ‘Naša veza je božji dar!’

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Medijski mogul, 92-godišnji milijarder Rupert Murdoch zaručio se s novom djevojkom Ann Lesley Smith (66), šest mjeseci nakon što su se prvi put upoznali. Vitalni 92-godišnjak podijelio je sretnu vijest s javnošću tijekom intervjua za jednu od svojih publikacija, New York Post. Murdoch, koji se prethodno ženio četiri puta, priznao je da je bio nervozan zbog prosidbe te ističe da je uvjeren da će mu brak sa Smith biti posljednji.

Photo: Guliver/ Mary Altaffer

Zaljubljeni milijarder, čija se vrijednost bogatstva procjenjuje na 17 milijardi dolara, iz prijašnjih brakova ima šestero djece: kćer Prudence MacLeod (64) koju je dobio s prvom suprugom Patriciom Booker, dok je s drugom suprugom Annom Mann dobio kćer Elisabeth (53) te sinove Lachlana (50) i Jamesa (49). S trećom suprugom Wendi Deng ima dvije kćeri – Grace (21) i Chloe (19).

Smith je bivša policijska kapetanica i udovica zvijezde country glazbe Chestera Smitha, a njihovu vezu ranije je opisala kao ‘božji dar’, otkrivši da dijele ista uvjerenja i govore istim jezikom.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.