Foto: Instagram

PEC, PEC! Lidija Bačić proslavila rođendan pa svoje fanove iznenadila ‘vrućim’ videospotom: ‘Ništa ne pitaj, samo uživaj’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

‘Mucho Loco’, novi ljetni hit Lidije Bačić Lille, zavladao je radijskim postajama još od CMC festivala u Vodicama gdje je pjesmu premijerno izvela. Lille je sada otkrila i atraktivan videospot u kojem ju možemo vidjeti u raznim ljetnim odjevnim kombinacijama i kupaćim kostimima.

Cijela radnja je smještena u Villi u blizini Poreča. Pravi ljetni spot sniman unutar vile i na vanjskom bazenu režirao je Dario Lepoglavac.

Lille ovom ljetnom glazbenom poslasticom publici jasno poručuje: ‘ništa ne pitaj, samo uživaj – čaše dignimo visoko’. A za mucho loco atmosferu potrebna je samo ‘jedna slatka sinjorita – Lidija iz Splita’. Lidija inače danas slavi rođendan pa je ova pjesma prigodna za njezin i svaki drugi rođendanski party.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)




‘Obožavam ljeto i najradije bih da traje cijelu godinu. Volim kupaće kostime, biti na plaži, uživati s prijateljicama, ali eto…treba nekad i raditi’, kroz smijeh govori Lidija koja ističe da je, kada je slobodna, svaki dan na moru, u društvu ili solo.

Za potrebe spota ‘Mucho Loco’ je bila u bazenu i solo, a sada je vrijeme da spot zaplovi TV programima, ali i da Lille zaplovi u ljeto, more i uživanciju. A kakva je to uživancija, ako nije mucho loco.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.