fbpx
Foto: Pixabay

Pazite kako držite novac u novčaniku: Neki vjeruju da to pokazuje hoćete li biti bogati ili siromašni!

Autor: D.D.

Postoje razna vjerovanja koja ne moraju biti točna, ali kojih se pokušavamo pridržavati u slučaju da možda zaista – djeluju.

Tako postoji i vjerovanje da je važno jesu li novčanice uredno složene u novčaniku ili su zgužvane.

Naime, vjeruje se da zgužvane novčanice blokiraju protok pozitivne energije te unose nered u vaše financije.

Preporuča se da vam novčanik bude uredan, da novčanice budu lijepo složene jer tako pokazujete poštovanje prema novcu pa ćete ga samim time imati i više.

Kažu i da u novčaniku ne biste trebali nositi račune, bili oni plaćeni ili neplaćeni, jer tako privlačite energiju plaćanja u vaš život i onda ćete stalno nešto morati plaćati.

Najbolje je u novačniku imati samo novac i bankovne kartice. Čak je dobro uvijek imati nešto više novca od onog koliko vam treba jer to priziva još više novca u vaš život.

Također je dobro da sami kupite svoj novčanik jer nikad ne znate kakvog je vlasnika imao polovni novčanik kojeg ste dobili.

Vodite računa i o boji novčanika koju birate s obzirom na to koji ste znak.
Crvena je za ljude čiji je element vatra ili zemlja, tamno plava je za one čiji je element drvo ili voda. Crnu biraju ljudi čiji je element drvo ili voda, a smeđa za ljude čiji je element zemlja ili metal.

Autor:D.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.