Foto: RTL

PATNJE SRIJANSKOG CASANOVE! Tomislavova neodlučnost izluđuje gledatelje: ‘Ja ne mogu naći drugu čarapu u perilici, on nađe dvije ljubavi života u jednom danu’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Tomislav je sinoć Antoniju poslao kući sa svoje farme misleći da će se tako riješiti problema, ali u emisiju se nenadano vratila Marina, kojoj je Tomislav, baš kao i Steli, izjavio ljubav.

‘Je l’ me se sjećaš?’, upitala ga je Marina. ‘Sjećam se od prvoga puta kada sam te upoznao’, rekao je Tomislav te puno puta ponovio da je šokiran njezinim dolaskom.

‘Je l’ se sjećaš kad smo se rastajali, rekla sam ti da ću se vratiti i rekao si da ćeš me čekati, jesi me čekao?’, upitala ga je Marina. ‘Ja nisam čekao, ja sam već našao ljubav svog života, tako da ja nju ne mogu ostaviti jer mi je ona sve u životu’, rekao je Tomislav, no Marina se nije dala te mu je istresla u lice da je sve to i njoj rekao te da joj je obećao i romantično putovanje.

Foto: RTL

‘Jedino mi nije jasno kako je u tih par dana mogao biti sa Stelom dok sam ja bila s roditeljima doma’, komentirala je Marina te dodala da vidi da nije mogao čekati i da nije trebao obećati nešto takvo. ‘Ja ti se izvinjavam zbog toga’, tužno je rekao Tomislav.

‘Ja nisam znala da si ti to njoj sve obećao’, ljuta je bila Stela, a rasprava između nje i Marine se nastavila. ‘Ja ne znam zašto su se one toliko zapalile za Tomicu, kao da je Brad Pitt!’, smijala se bezbrižno Samanta.

‘Iskreno me strah što je ona stigla na farmu jer će to utjecati na njegovu psihu i na naš odnos’, zaključila je iznenađena Stela.

Stela i Tomislav zaostajali su za Samantom i Marinom kako bi pričali o novonastaloj situaciji. ‘Kako ćeš riješiti situaciju?’, pitala ga je Stela. ‘Bez brige, riješit ću ja to na svoj način’, trudio se Tomislav objasniti uzrujanoj Steli, kojoj nije bilo jasno zašto je uopće pisao Marini iste stvari koje i njoj.




‘Tomislav, to je dječja igrarija, sad malo s tobom, malo s ovom, ja nisam ničija budala!’, ljutito mu je rekla Stela. ‘Ja sa Stelom želim samo uživati da imamo mir i da uživamo’, rekao je Tomislav.

‘Odluči se, ili ona ili ja!’, odrješito je rekla Stela. ‘Ti!!’, kao iz topa je izvalio Tomislav.

Na patnje srijanskog Casanove komentare su podijelili gledatelji na Facebook profilu stranice ‘Ljubav je na selu’.




‘Ja ne mogu naći drugu čarapu u perilici, on nađe dvije ljubavi života u jednom danu. Sretnik’.

‘A baš su se našli Stela i on. Ona kao ‘Zvezda Granda’, još po onom kršu hoda u krkanskim štiklama, operirana od dobrog ukusa, a pola joj guzice ispalo. Dok on, s druge strane, kao da je pobjegao s psihijatrije pa ju pokupio s tamo neke pumpe ili iz lokalne seoske ‘kafane’, komentiraju ljubitelji emisije.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.