Paris Hilton pripita reklamira pivo

Autor: dnevno.hr

Na promociji ovog piva u Rio de Janeiru pred novinare je izašla četveronoške, izvijala se poput striptiz plesačice te u izjavama pomalo zaplitala jezikom.

Onaj tko kaže da Paris Hilton ništa u životu ne radi, već samo krade Bogu dane i troši silno nasljedstvo, grdno se vara. Hiltonica je naime prihvatila ponudu da bude zaštitno lice u reklamnoj kampanji za pivo Devass. Ugovor je, uz ostalo, predvidio da Hiltonica na promocijama pred novinarima pokazuje svoje zavodničke atribute, što je ona i predoslovno odradila.

Na promociji ovog piva u Rio de Janeiru pred novinare je izašla četveronoške, izvijala se poput striptiz plesačice te u izjavama pomalo zaplitala jezikom. Novinari su uočili kako Hiltonica ima veće grudi negoli dan ranije, pa su zaključili da pivo možda u sebi, uz ječam i ostale sastojke, sadrži i malo silikona.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.