Foto: Srđan Vrančić/CROPIX

PALO JE VELIKO POMIRENJE: Tri godine nakon svađe, Severina je zakopala ratnu sjekiru s poznatim Hrvatom! Otkrio ih je mali detalj

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

Poput većine pjevačica s uspješnom dugogodišnjom karijerom, i Severina Vučković je oko sebe okupila ‘mali krug velikih ljudi’, odnosno, tim suradnika koji je prate u stopu te zajedno s njom kreiraju ‘brend Severine’.

Životni i poslovni izazovi, dakako, u iskušenje dovode i međuljudske odnose, na što nije imun ni Severinin krug – neke su se njezine dugogodišnje suradnje naprasno prekidale, a neki joj se suradnici i vraćali nakon ‘obostranog hlađenja’.

Foto: Davor Pongračić/CROPIX

Najpoznatiji je slučaj Tomice Petrovića, Severinina dugogodišnjeg menadžera i najbližeg suradnika. Zajedno su izdržali doista natprosječnu količinu stresa – od Severinina kućnog uratka preko svađe sa Zrinkom Tutićem, sve do skandalozne “Štikle” pa i Severininih turbulentnih ljubavnih veza.

Ipak, njihov je odnos, i poslovni i privatni, naglo prekinut dok je Severina bila u braku s Igorom Kojićem. Začudilo je to estradne poznavatelje, s obzirom na to da su Severina i Tomica bili rijetko viđen tandem koji je zajedno ostvarivao impresivne poslovne uspjehe. Nakon dvije godine udaljenosti, u kojima ni Severina ni Petrović nisu uboli novog savršenog suradnika na istoj poziciji, zakopali su ratnu sjekiru i danas na taj prekid gledaju kao na prijeko potrebnu stanku koja im je trebala kako bi se još više počeli međusobno cijeniti.

Trbović se vraća u ‘mali krug’?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Trbovic (@petartrbovic)




Tijekom veze s Igorom Kojićem prekinuta je još jedna vrhunska višegodišnja suradnja, ali o tome se, u usporedbi s pričom o Petroviću, puno manje pisalo. Poznati hrvatski stilist i influencer Petar Trbović prije nekoliko je godina, naime, misteriozno nestao iz njezina tima, i to nakon što su dvanaest godina surađivali na dnevnoj bazi te, dakako, postali i veliki prijatelji. I taj je ‘prekid’ začudio javnost, s obzirom na to da se Trbović pojavljivao i u Severininim spotovima, dokumentarnim filmovima…

Foto: Neja Markičević/CROPIX

Pričalo se tada po kuloarima da je svemu kumovao Severinin tadašnji suprug Igor Kojić, i to uoči njezine velike regionalne turneje “The Magic Tour” 2019. godine. Ipak, takvo nešto nije službeno potvrđeno, ali je iz nekoliko novih detalja kristalno jasno da su Severina i Trbović – opet prijatelji.




Prvo su zajedno viđeni u jednom kratkom videu objavljenom na Instagramu, a da to nije puka slučajnost, Severina je potvrdila nekoliko dana kasnije, objavivši fotografiju s otvorenja 20. Queer Zagreb festivala. Kao autor fotografije na kojoj se Severina smješka s balkona zagrebačkog HNK-a potpisan je upravo Petar Trbović, a Severina je uz njegovo ime dodala sedam emotikona u obliku srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

S obzirom na to da su od Severine zajedno napravili i modnu ikonu, ženu koja nove kolekcije ima ‘prije svih’ i zvijezdu koja je spremna ‘pametno modno riskirati’, za očekivati je da su ovi susreti znak pomirenja koje će se uskoro opet realizirati i na poslovnom planu – u njezinim spotovima, editorijalima, društvenim mrežama…

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.