FOTO: Instagram

Pali su milijuni lajkova za Jennifer Aninston: Glumica blista zbog jedne promjene

Autor: Dnevno.hr

Od kad je 51-godišnja glumica Jennifer Aninston u prosincu 2019. godine otvorila vlastiti Instagram profil svakom novom objavom oduševljava više od 36 milijuna pratitelja. Tako je i novom fotografijom, koju je lajkalo više od 3.6 milijuna ljudi, izvala veselje.

“Iii, vratili smo se”, napisala je Jennifer uz fotografije na kojima je pozirala sa svojim dugogodišnjim frizerom Chrisom McMillanom na setu serije “The Morning Show”, u kojoj glumi s Reese Witherspoon. Aninston je blistala na novim fotografijama s novom frizurom za drugu sezonu serije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

McMillan o njezinoj kosi brine još od “Prijateljima”, a on je zaslužan i za legendarnu “Rachel frizuru”, koja je u devedesetima zaludila milijune žena diljem svijeta.




Aniston ćemo uskoro ponovno imati priliku gledati u ulozi koja joj je donijela svjetsku slavu, a ponovno okupljanje “Prijatelja” bi se, prema posljednjim informacijama, trebalo dogoditi u ožujku ove godine.

Prva epizoda humoristične serije ‘Prijatelji’ prikazana je na 22. rujna prije 26 godina. Sve je započelo tako što je mlada ekipa sjedila u kafiću “Central Perk” u koji je u vjenčanici natopljenom kišom uletjela Rachel Green, koju je utjelovila Jennifer.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.