Foto: Instagram

Oženio se Balaševićev sin, otkrio je na čemu je zahvalan: ‘Moj pradjed je slavio za vrijeme komunizma otvorenih prozora’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević, nedavno se oženio, a njegovi komentari o supruzi Nikolini te pozivnica za svadbu koja je otkazana za jesen proširili su se društvenim mrežama.

‘Njihovo poklonjenje vas poziva na pravoslavnu hadžijsku svadbu 23. lipnja, pod vedrim nebom Novog Sada. Vi ste u odabranih 150’, napisao je Aleksa.

‘Mole se svi muški uzvanici da isprate najelegantniji dress code oblačenja koji podrazumijeva odijelo, kravatu/mašnu i cipele zbog ceremonijalnih i vjerskih protokola. A najprije zbog poštovanja mladenaca’, sadržaj je pozivnice za vjenčanje.

Nadodali su i jako bitnu stavku a to je da ‘tijekom proslave vjenčanja, snimanje i fotografiranje nije dozvoljeno’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Алекса Балашевић (@balasevicaleksa)




Nakon što je upoznao Nikolinu, sin ‘panonskog mornara’ nije mogao sakriti oduševljenje činjenicom da je njegova supruga u to vrijeme bila nevina.

‘Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradjeda slavio za vrijeme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali poslije mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smio. Sve se promijenilo kad sam sreo Nikanu’, izjavio je Aleksa te dodao:




‘Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na praznik i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam se počeo osjećati još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame’, prenosi srpski Alo.

Proslava vjenčanja, prema riječima dobro upućenih izvora, odgođena je zbog Nikolininog poroda koji bi se trebao dogoditi uskoro.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.