Foto: Martinis Marchi

OZBILJNO SE BACILA NA POSAO: Marijana Batinić sa suradnicama predstavila novu modnu kolekciju ‘nastalu iz čiste ljubavi prema modi’

Autor: Dnevno.hr/Š. P.

U slikovitom okruženju dvorca iz 18. stoljeća i prekrasnog mediteranskog vrta na Šolti, u Maslinici, održan je tradicionalni Martinis Marchi Summer Party, a posebno iznenađenje bio je modni performans IKone, linije odjeće koja je nastala suradnjom voditeljice Marijane Batinić, dizajnerice Kristine Burje i stilistice Ive Gradišer.

RTL-ova voditeljica se zajedno sa suradnicama pobrinula za jedinstveni modni doživljaj – manekenke su u zanimljivim formacijama pozirale i stvarale pokretne slike u prostoru. Cilj je bio povezati priču održive mode, koju godinama uspješno promiče Krie Design kao i dvorac Martinis Marchi, koji njeguje održivi razvoj u svom poslovanju.

Foto: Martinis Marchi

“U prekrasnom dvorcu Martinis Marchi nedavno smo snimali kampanju IKona i uvjerili se u njegovu magiju kojom vas osvoji. Zato je Kristinu, Ivu i mene oduševio poziv da na ovoj lokaciji još jednom predstavimo svoj rad. Zaista je velik interes za naše kolekcije što nam samo daje dodatni motiv da još više uložimo truda u naš projekt koji je nastao iz čiste ljubavi prema modi”, ispričala je Marijana koja je blistala u ljetnom izdanju s potpisom IKona.

Foto: Martinis Marchi

Podsjetimo, IKona je linija odjeće koja je nastala je kao rezultat višegodišnje uspješne suradnje dizajnerice Kristine Burje iz brenda Krie Designa i voditeljice Marijane Batinić te stilistice Ive Gradišer. Trude se stvoriti kreacije koje nisu podložne trendovima već kvaliteti te nisu ograničene sezonama, što im daje dodatnu mogućnost transformacija i nadogradnja.

Ovog puta pokazale su aktualnu kolekciju koja je za ovu posebnu prigodu nadograđena linijom kaftana idealnih za ljetne mjesece.

Foto: Martinis Marchi

Autor:Dnevno.hr/Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.