Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

OVU AKIJEVU PJESMU DANAS ĆE EMITIRATI ČITAVA HRVATSKA: Radio postaje ujedinjene u emotivnoj gesti za legendarnog pjevača

Autor: Š. P.

Prerani odlazak frontmana Parnog valjka, pjevača Akija Rahimovskog, potresao je čitavu regiju. Akiju u čast, u vrijeme njegova današnjeg posljednjeg ispraćaja na Mirogoju, hrvatske radio postaje napravit će dirljivu gestu.

“Akiju u čast, danas točno u 15:00 sati, za vrijeme njegovog ispraćaja na Mirogoju, više od 150 radijskih stanica diljem Hrvatske i regije emitirat će pjesmu pod imenom ‘Ponovo’ — posljednju pjesmu koju je Aki otpjevao”, objavljeno je na službenoj stranici grupe Parni valjak.

Riječ je o dosad neobjavljenoj pjesmi za koju su članovi Valjka ovog tjedna trebali snimiti spot. Stihove i glazbu napisao je Husein Hasanefendić Hus, a pjesma je trebala najaviti i njihov novi studijski album.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.