Foto: Instagram

OVOG NEMA NI U RUSIJI, SVE JE NAUČILA NAPAMET! Jovana Jeremić otkrila detaljni šalabahter za predsjednika: ‘Pobjedonosno je došao u naš studio’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Poznata srpska voditeljica Jovana Jeremić ugostila je u jučerašnjom emisiji Aleksandra Vučića. Time se pohvalila i na svom Instagram profilu, gdje je najavila “veliki božićni intervju predsjednika Srbije, odmah nakon posjeta Hilandaru”. Vučićevo gostovanje najavila je kao “pobjedonosni dolazak sa Svete Gore”.

Jeremić nikada nije skrivala simpatije prema predsjedniku Vučiću te je i ovoga puta s njim nasmijana pozirala. “Bila mi je čast”, poručila je u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

U nekoliko objava Jeremić je najavila predsjednika, no jedna privlači posebnu pažnju. Naime, novinarka je podijelila sa svojim pratiteljima kako izgledaju pripreme za snimanje, a time dala naslutiti kako je većina emisije namještena, odnosno detaljno isplanirana. Njezini uobičajeni hvalospjevi Vučiću ne daju prostora nikakvoj kritici, što je jasno vidljivo iz ove objave.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)




“Nije svaki dan Božić, a i ne dolazi predsjednik baš svaki dan u Jutarnji program. Mene su bardovi novinarstva učili da se pripremim na vrijeme i da sve svoje nosim sa sobom – u svojoj glavi”, napisala je Jeremić u objavi. Zanimljivo je kako se na papiru nalazi tekst pisan do najsitnijih detalja, pa čak i uvodni pozdrav te božićna čestitka kojom pozdravlja Vučića.

Jeremić je poznata kao “omiljena Vučićeva voditeljica”, a tu je “titulu” stekla nizom komplimenata koje mu je uputila u javnosti. Prije nekoliko dana je pred gostima, ministrom obrane Srbije Milošem Vučevićem i direktorom Srpskog telegrafa Sašom Milovanovićem, ponosno kazala da “Vučić ima mu*a do poda”.

 

 

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.