Foto: Nova TV

‘OVO TI JE NAJLJEPŠE IZDANJE DOSAD, TOP!’ Maja Šuput fanove ostavila bez daha, u ‘Supertalentu’ je izgledala poput princeze!

Autor: Š. P.

Nakon što je prošlog tjedna uzburkala duhove pojavivši se u golišavoj cvjetnoj kreaciji, Maja Šuput je u drugom polufinalu “Supertalenta” demonstrirala – princezu u sebi.

Na pozornici se, naime, pojavila u bajkovitoj ružičastoj haljini s visokom punđom i glamuroznom tijarom. “Vjerovali u bajke ili ne, svaka je djevojka nekome princeza”, napisala je uz fotografije iz emisije, a pohvale su doslovno počele pljuštati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

“Maja nas je kao i uvijek oduševila outiftom”, “kraljica svemira”, “koja si ti kraljica”, “brutalno” i “najljepše izdanje dosad, top!” samo su neki od komentara na Majino bajkovito izdanje.




Pročitaj i ovo: UMJESTO GRUDNJAKA I GAĆICA – CVIJEĆE! Je li golišava kreacija Maje Šuput primjerena za emisiju u kojoj se natječu mala djeca?

Foto: Nova TV

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.