Foto: HRT/ Screenshot

OVO SE NIKAD NIJE DOGODILO! Kviz Potjera završio potpuno neočekivano, jeste li i vi ostali zbunjeni?

Autor: T. Š.

Ako ste gledali emisiju kviza Potjera u utorak navečer, možda ste i sami ostali zbunjeni pojašnjenjem na kraju emisije kojeg je dao voditelj Joško Lokas.

Naime, u lovčevoj završnoj potjeri postavljeno je pitanje o geometrijskom tijelu u središtu naslovnice albuma „The Dark Side of the Moon“ Pink Floyda.

Predviđeni točan odgovor bio je „prizma“, a natjecatelj je nakon lovčeva netočnog odgovora ponudio odgovor „piramida“. Natjecateljev odgovor isprva nije bio priznat i lovac nije bio vraćen korak unatrag.

Ipak, naknadnom provjerom, pojasnili su s HRT-a, odlučili su priznati natjecateljev odgovor pa bi lovcu, uz preostale dvije sekunde, do pobjede nedostajao još jedan korak i samim time premalo vremena za čitanje pitanja i odgovor.

Zbog toga je u večerašnjoj emisiji pobjednikom proglašen natjecatelj. Bit će mu isplaćeno 17 500 kn, odnosno iznos za koji je igrao u završnoj potjeri.

HRT se ispričao natjecatelju  i gledateljima koje poziva da i dalje uživaju u premijernim emisijama Potjere.




Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.