Foto: Maja Bota (RTL)

OVO NISMO OČEKIVALI! ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’ ima NOVU VODITELJICU: ‘Suprugu i kćeri to je omiljena emisija’

Autor: Š. P.

Nakon Ribafisha, Doris Pinčić i Antonije Blaće, još će se jedno poznato ime okušati u ulozi voditeljice kulinarskog showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’. Riječ je o Marijani Batinić, voditeljici koja je prije porodiljnog dopusta Aniti Martinović prepustila emisiju ‘Ljubav je na selu’ te se nakon dvogodišnje televizijske stanke vraća u novom izdanju poznate RTL-ove emisije.

“Radujem se novoj ulozi. Gledateljima je to jedna od omiljenih emisija, kao i mom suprugu te kćeri. Inače, među najdražim voditeljskim angažmanima su mi upravo ovakvi formati i sigurna sam da ću uživati u društvu kulinarskih virtuoza. Imam osjećaj da ćemo na snimanjima učiti jedni od drugih. Kandidati koji dolaze su kulinarski potkovani, a i ja imam iskustva u kuhinji, tako da me raduje razmjena informacija, pa i gastronomskih tajni”, kaže Marijana.

Foto: RTL

“A tu su i Klemenčić, Pažanin i Špiček – tri kulinarska znalca, odavno uspješno realizirani u svojim područjima te itekako iskusni kad je u pitanju rad pred kamerom. Pažanin mi je prijatelj, imamo tu splitsku vezu, sa Špičekom sam surađivala na nekim kulinarskim radionicama, a Željku sam upoznala i ima divnu energiju. Nadam se da će me toplo primiti u svoj krug strogoće, sarkazma, velikog znanja, ali i iskrene želje da kandidate nešto nauče i u njima probude prave kuhare“, ističe Batinić.

Kao i u prethodnim sezonama, stručni žiri u sastavu Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček i u nadolazećim će nastavcima biti zaduženi za kušanje, komentiranje i ocjenjivanje jela svih kuhara amatera koji će samostalno ili u paru stati pred kamere i prezentirati svoje specijalitete. Prijave za novu sezonu još uvijek traju.

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.