PC

OVO NISMO OČEKIVALI! Snježana Mehun otkrila dugo čuvanu tajnu!

Autor: dnevno.hr

Upravo kad nam je na Instagramu zapela za oko fotografija poznate poduzetnice Snježane Mehun i kad smo kliknuli na fotku da bolje pogledamo je li to uistinu ona, jer žena izgleda savršeno, u komentaru smo otkrili i o čemu je riječ!

Ne možemo reći da nas je njezina ‘tajna’ iznenadila, ali možemo reći da smo impresionirani rezultatom, a ženski dio redakcije ne bi imao išta protiv da padne u ‘zlatne ruke’ tog profesionalca!  Pogledajte o čemu je riječ, jako je zanimljiva objava!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Volite me ovakvu, slika 1? E da bi slika 1 bila takva ipak nisu dovoljne zlatne ruke profi sminkera i filteri jer potrebna je makar mala pomoc sa slike 2! Ako moze @kimkardashian, mogu i ja jer i ja imam svog doktora @dinkotoncic @dr_toncic_clinic za vampirski pilling PRP tretman Prirodan tretman vlastitom krvlnom plazmom, matičnim stanicama! Stali ste čitati?Ukoliko ipak niste sudjelujete u našem giveaway! Zapratite polikliniku @dr_toncic_clinic (mene valjda pratite već ako ovo čitate) označite osobu u komentaru ovjde kojoj za Božić želite osvježen izgled prirodnim putem ovim jedinstvenim nekiruškim tretmanom i pričekajte rezultate koje ćemo javno objaviti! Eto ja kada djelim onda djelim! [?GIVEAWAY PRIJAVA?] Napokon je stigao ponedjeljak i prijave mogu započeti! 🙂 Prijaviti se mogu svi iznad 18 godina, a prijavu možete lajkati, sharati ili tagati osobe za koje mislite da bi ih ovo najviše obradovalo ovog Božića. Pažljivo slijedite upute i pravila na linku i neka utrka počne! ???‍⚕️??‍♀️ LINK ZA PRIJAVU: https://toncic-giveaway.kalapresence.hr/ https://toncic-giveaway.kalapresence.hr/

Objavu dijeli Snjezana Mehun (@snjezanamehun)




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.