Foto: Instagram

OVO MORATE VIDJETI! Neven Ciganović objavio nikad oskudnije izdanje Ivane Knoll: ‘Sve skini sa sebe, neću više preko haljine’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Dok svi iščekuju utakmicu Vatrenih s Brazilom i nižu različite prognoze, Neven Ciganović željno iščekuje nove outfite naših navijačica. Točnije, u fokusu njegovih “prognoza” jest najpoznatija hrvatska navijačica Ivane Knoll. Od silnog uzbuđenja, Ciganoviću je očito proradila kreativnost, stoga je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelio svoj videouradak.

Uz stihove pjesme “Skini sve sa sebe” legendarnog benda Neki to vole vruće, nižu se dosadašnja izdanja atraktivne navijačice, ali i njegova predviđanja za polufinale i finale.

Foto: Instagram Screenshot

“Dok svi prognoziraju rezultat utakmice Hrvatska vs. Brazil bez previše optimizma, ja evo prognoziram moguće outfite Ivane Knoll, koji bi nas, prema njezinim već viđenim izdanjima “više je previše”, čak  mogli dovesti do finala jer vjerujem da bi protivničke ekipe više gledale prema tribinama nego se fokusirale na teren”, napisao je Ciganović u objavi.

Nakon što je prikazao Ivanine outfite protiv Maroka, Kanade, Belgije i Japana, Neven je previdio oskudni bodi.

Foto: Instagram Screenshot

No pravo iznenađenje, kako predviđa Ciganović, stiže tek ako prođemo Brazil i plasiramo se u polufinale.

Foto: Instagram Screenshot

Naravno, u polufinalu Ivanina odjeća je još oskudnija, a Ciganović se pokazao pravim modnim kreatorom, očito specijaliziran za donje rublje. Ipak, za ono što predviđa za finale, nije potrebno puno kreativnost. Za finale Ciganović predviđa poptunu golotinju.

Foto: Instagram Screenshot

Nadamo se da će Vatreni opet zaigrati u finalu, ma kakvi god outfiti naših navijačica bili. Sretno, Vatreni!




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.