Foto: Instagram

‘OVO JE LUDO!’ Ivana Knoll otkrila razlog sinoćnjeg slavlja: U samo mjesec dana postigla je nevjerojatan uspjeh

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Već nekoliko dana Ivana Knoll uživa u SAD-u, gdje se zabavlja s mnogim slavnim licima, poput Jamieja Foxxa, Drakea i Leonarda DiCaprija. Osim ludih provoda na kopnu, Ivana se zabavlja i na luksuznim jahtama, a broj njezinih slavnih prijatelja samo raste. Baš kao i broj pratitelja na Instagramu.

Naime, najpoznatija hrvatska navijačica prije Svjetskog prvenstva u Kartu imala je manje od milijun pratitelja. Danas je prešla 3,6 milijuna, a vrtoglave brojke njezinih društvenih mreža upravo su joj bile razlog za sinoćnje slavlje.

Foto: Instagram Screenshot

Ivana se pohvalila vrtoglavom brojkom od 958 milijuna pregleda njezina sadržaja na Instagramu i to samo u mjesec dana, što čini napredak od 921%, s obzirom na mjesec prije.

Foto: Instagram Screenshot

Ivana je vrlo blizu obaranju milijarde pregleda, a s obzirom na sadržaj koji objavljuje u posljednje vrijeme, zasigurno će ubrzo dostići impozantnu brojku. “Ovo je ludo”, napisala je ne skrivajući oduševljenje. Osim što objavljuje storyje sa slavnim osobama, Ivana sa svojim pratiteljima dijeli mnoge snimke koje prikazuju luksuzan život u Miamiju, gdje trenutno boravi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)




Veliki uspjeh na društvenim mrežama valjalo je proslaviti, stoga se Ivana odjenula u novi atraktivan outfit te se zaputila u noćni život.

Foto: Instagram

“Preskačem ostajanje kod kuće. Idemo proslaviti ove brojke”, napisala je u storyju. Objavila je i dvije snimke iz kluba u kojem se zabavljala, a sudeći po sadržaju, bio je to još jedan uzbudljivi izlazak.




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.