Foto: Instagram

‘OVO JE IPAK PREVIŠE!’ Lille spustila hlače i novom objavom podijelila Instagram: ‘Predivna si žena, ali zašto…’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Lidija Bačić Lille na svom Instagram profilu ne prestaje nizati fotografije u atraktivnim izdanjima. Okupila je nešto više od 400 tisuća pratitelja na svom profilu, a svaka njezina objava popraćena je mnogim lajkovima i komentarima.

Baš kada su Lillini pratitelji pomislili da ih pjevačica više ne može iznenaditi, ona je novom objavom dokazala da nismo još sve vidjeli. Lidija je stala pred fotoaparat,  spustila hlače i otkrila gotovo cijelu stražnjicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Uz vrlo kratak opis “Sex” i emoji bombe, Lille je još jednom zapalila Instagram. Objava je od sinoć prikupila nešto više od 18 tisuća lajkova i gotovo 600 komentara, koji su prikazali podijeljena mišljenja.




“Da me prevari, ja bih se njoj ispričao”, “Lille, ovo je fantazija”, “Predobra si! Kao da te dragi Bog za sebe radio”, “Jednostavno prelijepa”, “Nema dalje od tebe”, nižu se komplimenti, a mnogo je komentara koji su prepuni emojija srca i vatre.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Ipak, nekima je ovaj Lillin potez ipak bio previše. “Dobro. Ljudi se mijenjaju. Djevojka je pjevala duhovnu glazbu. Ne mogu shvatiti promjenu. Inače, vrlo mi je zgodna. Ovo je ipak too much”, “Stvarno? Predivna si žena, ali zašto se toliko izlažeš? Bilo bi bolje da to savršeno tijelo odjeneš u neku otmjenu odjeću. To je samo moje mišljenje, oprosti”, savjetuju je poneki pratitelji.

Bilo je takvih savjeta i prije, no Lille se time ne zamara. Aktivno i dalje radi na promociji svog kalendara, najvrućeg primjerka dosad. Sudeći po komentarima, mnogi pratitelji su oduševljeni fotografijama koje je pripremila za 2023. godinu.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.