John Pavlish

OVO ĆE VAS GANUTI DO SUZA: Otkrivena tajna Monikina svadbenog buketa. Nije završio u rukama buduće mladenke

Autor: Dnevno

Nakon što se proteklog vikenda udala za poznatog zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića s kojim čeka dijete, otkrivena je i emotivna priča iza svadbenog buketa Monike Kravić.

Bivša Mamićeva snaga po drugi put je izrekla sudbonosno ‘da’ u krugu najuže obitelji i kumova, a ulazak u bračnu luku proslavili su u jednom zagrebačkom hotelu.

Sjećanje na majku

Monika je bila odjevena decentno, dok se posebno isticao njen buket. Ipak, svadbeni buket nije tradicionalno završio u rukama neke buduće mladenke, već ga je Monika odnijela na grob majci Miri koja je u 57. godini života preminula nakon teške bolesti u siječnju 2017. godine, doznaje RTL Exskluziv.

Fotografiju buketa uz detalja vjenčanog izdanja Monika je podijelila na svom Instagram profilu, a uz nju je napisala ‘Sve je u detaljima – s porukom’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MONIKA KRAVIĆ (@monikakravic)





Podsjetimo, Monika Kravić se iz javnosti povukla 2003. godine, kada se udala za menadžera Marija Mamića, sina Zdravka Marića. U braku su bili šest godina, a par ima dvoje djece – osmogodišnjeg Jakova i tri godine starijeg Josipa. ‘Nikad nisam odustala od ljubavi. Ona je jedino što nas može istinski pokretati u životu’, rekla je svojedobno. Olujić je prvi muškarac s kojim je snimljena nakon razvoda. Prvi put su viđeni skupa u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.