Foto: Instagram

OVAKVU JE JOŠ NISMO VIDJELI! Sonja Kovač objavila uspomenu dok se oporavlja od teške ozljede: ‘Ne mogu više, moram na nogu!’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Influencerica Sonja Kovač jedna je od pionirki ovog sve popularnijeg zanimanja u Hrvatskoj. Ipak, nakon dugo godina još uvijek uspijeva iznenaditi svoje pratitelje, kojih je nešto više od pola milijuna.

Prije nekoliko sati Sonja je objavila uspomenu staru godinu dana, a mnoge je iznenadila svojim oskudnim i vrlo atraktivnim izdanjem. “Točno prije godinu dana naspram danas!  Potpuno predana fizikalnoj terapiji kako bi me što prije osposobili za neka nova putovanja!” napisala je u opisu fotografija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Na drugoj fotografiji saznajemo kako se Sonja još uvijek nije u potpunosti oporavila od ozljede gležnja. Među silnim komplimentima, u komentarima se našao i jedan njezin: “Hvala, draga! Evo vučem taj zglob već mjesec i pol dana! Ne mogu više! Moram na nogu!”, kazala je već pomalo isfrustrirana Sonja, kojoj očito nedostaju putovanja.




Na putovanjima joj društvo uglavnom pravi njezin zaručnik Goran Mandić, koji ju je zaprosio tijekom boravka na Maldivima.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Zbog ozlijede su praznike proveli kod kuće, a svima su zaželjeli lijepe želje pozirajući u božićnom izdanju. Na tim je fotografijama Sonja još uvijek nosila longetu, za koju su mnogi mislili da je zaradila noseći štikle.

“Ne! Da barem nisam izlazila iz njih. To je zbog prevelikih tenisica”, otkrila je Sonja, kojoj želimo brzo oporavak.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.