Foto: Instagram Screenshot

OVAKVE IH JOŠ NISMO VIDJELI! Georgina objavila fotomontažu, a zatim postavila zagonetno pitanje pratiteljima: ‘Jesmo li to opet učinili?’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Prije nekoliko dana na Facebook profilu Georgine Rodriguez osvanula je neobična fotografija. Georgina nas je sve naviknula na besprijekorna izdanja, luksuz i skupocjene odjevne komade i modne dodatke, s toga je ova objava izazvala mnoge reakcije.

“Kažu da ćemo ostati u ovoj formi nakon braka”, napisala je Georgina uz neobičnu fotomontažu. U komentaru je podijelila poveznicu koja vodi na članak jednog arapskog portala, čijih je ruku djelo ovaj smiješni prizor.

Koliko ovaj par ima obožavatelja, vrlo je očito zaključiti prema komentarima. “Uvijek ćete biti predivni, dokle god ste to što jeste”, “Najbolji i najljepši par ikad”, “To je nemoguće, s obzirom koliko ste posvećeni svojim tijelima”, “I kad ostarite, bit ćete predivni”, nižu se komplimenti.

Istoga dana, Georgina je objavila dobro poznatu fotografiju, koja je ujedno deseta Instagram objava s najviše lajkova. Radi se o fotografiji kojom su supružnici objavili za očekuju blizance. Nažalost, par je u travnju objavio kako je prilikom rođenja njihov sin preminuo, a kući su se vratili s kćerkom.

“48-satni izazov. Jesmo li to učinili opet ili ne? Oni koji glasaju s točnim odgovorom, dobit će Cristianov dres”, napisala je Georgina uz fotografiju i mnog ostavila s upitnikom iznad glave.




Pratitelji su nizali komentare potvrdnih odgovora, a mnogi su im uputili čestitke i lijepe želje, iako par ni jednom riječju ništa nije potvrdio, a ni demantirao.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.