Foto: Srđan Vrančić/Cropix

‘OVAJ GROZNI DAN UČINILA JE BOLJIM’ Novinarka nakon što se oprostila od Bage: ‘Moram podijeliti jednu lijepu priču’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Ivana Tomić, novinarka N1 televizije, na svom je Facebook profilu podijelila lijepu priču kako bi sebi i svojim prijateljima dan učinila barem malo pozitivnijim.

‘Dan je grozan, ali moram podijeliti jednu lijepu priču.  Danas sam radeći ispred škole na Srednjacima u Zagrebu ostavila torbu. Kad sam skužila već je bilo prošlo 2 sata, vratila sam se, nije je bilo. Imala sam 1600 kn u novčaniku i sve dokumente, kartice… Kolege i ja smo obišli sve okolo, nadala sam se da ću negdje naći barem dokumente… Ali ništa pa sam zvala policiju, banku…’, započela je Tomić.

‘I onda me nazvao muž da je bila neka starija gospođa kod nas doma i da je donijela torbu. Torbu sa svim novcem i ostalim stvarima. Nije rekla ni ime. Zamolila sam u grupi od kvarta na Fejsu pomoć da je nađem. Da zahvalim na tome što je čovjek. I što je ovaj grozni dan učinila boljim’, napisala je novinarka.

Naime, Ivana se ranije danas oprostila od pokojnog kolege Mislava Bage s kojim je nekoć radila u redakciji Nove TV.

‘Hvala ti na svemu. Prije svega jer si bio dobar čovjek, ali i divan kolega. Hvala ti i na riječima utjehe kad je meni bilo najteže. Hvala ti i što si stalno pokazivao da je moguće biti velika novinarska faca, a opet tako jednostavan i ‘malen’. A jebemu Bago, falit ćeš’, napisala je.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.