Ilustracija, Foto: Pixabay

‘OVA GENERACIJA BEZ MOBITELA NE ZNA!’ Mladić otkrio kako je ‘uletio’ djevojci, pljušte komentari: ‘Ovo je najveći cringe koji sam pročitao zadnjih tjedan dana’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Kako se vremena mijenjaju, tako se mijenja i način na koji upoznajemo prijatelje, ali i partnere. Kako mladići danas osvajaju djevojke? Mnogi vjeruju, bez mobitela nikako, a takvo razmišljanje potaknuo je i jedan mladić koji je otkrio kako je pokušao osvojiti djevojku.

Naime, on je odlučio na Redditu podijeliti svoje vikend iskustvo i način na koji je uspio doći do broj djevojke koja mu se svidjela na prvu.

“Kako sam vrhunski odigrao, svaka mi čast. Četvero nas je bilo, buraz, frend, cura i ja. Cura u smislu cura koju smo upoznali tu večer.

Buraz pokaže sliku sina, ovo mi je mali. Frend kći, ovo mi je mala.

Ja izvadim mobitel, sliknem curu, okrenem prema svima i kažem: ‘A ovo je moja mala’.

Tražila me broj”, opisao je svoj uspjeh mladić i time pokrenuo veliku raspravu.

Dok su se neki zapitali zašto je mladić imao potrebu podijeliti svoje iskustvo na društvenoj mreži, bilo je mnogo onih koji su njegov potez pohvalili, a objavu ocijenili korisnom. Ipak, ima onih starijih koji su izrazili žaljenje zbog njegovog čina jer smatraju kako mladi danas ne mogu ništa učiniti bez mobitela. Što se samog poteza tiče, mlađi muškarci većinom su pohvalili mladićev potez, dok su neke djevojke poručile da bi i same ostavile broj nakon takvog ‘uleta’.




“Ovo je najveći cringe koji sam pročitao zadnjih tjedan dana”, “Najromantičniji hredditor”, “Ne znam zašto te svi zajebavaju, meni je baš simpa fora”,  “Samo dokazuješ da ova generacija bez mobitela ne zna uletit” , “Jebeš sve ove kaj te zajebavaju, ulet je jeben, kreativno i mudovito”, 2Dobar ulet! HrabarSamo što ti to ovdje ne znaju cijeniti, jer nisi koristio neku društvenu mrežu”, “Bravo, lave, i ja bih ti dao da si me tako obradio”, neki su od komentara, a neki su podijelili i svoje neobične načine u osvajanju djevojaka.

“Palo ti nešto dolje. Ona: Što? Ja: Nadam se da su tvoji standardi, Glupan, drago mi je”, otkrio je svoj način osvajanja jedan od korisnika Reddita.




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.