Foto: Instagram

OTKAZAN KONCERT WHITESNAKEA: ‘Jako nas žalosti što Dino Jelusić, ponos Hrvatske, neće dati sve od sebe u rodnom Zagrebu’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Bend Whitesnake, čiji je novi član naš Dino Jelusić, otkazao je koncert koji se početkom srpnja trebao održati u Zagrebu.

‘Koncert Whitesnake u Zagrebu je otkazan. Kada bend sve definira, objavit ćemo datum od kada kreće povrat novca. On će biti na mjestima gdje su ulaznice kupljene. Žao nam je, Coverdale je trenutno bolestan i svi WS koncerti ovaj tjedan su otkazani. Smola’, službeno je priopćenje benda.

Uspješni pjevač i kantautor David Coverdale, na službenom Instagram profilu benda, požalio se da pati od upale sinusa te nije u mogućnosti nastupati zbog mirovanja koje mu je liječnik propisao.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli David Coverdale (@whitesnake)




‘Još uvijek stoji odluka liječnika da mirujem u krevetu i da ne pjevam 5 dana dok se oporavljam od infekcije sinusa. Taj vremenski okvir uključuje nastup u Zagrebu ove subote, 2. srpnja, tako da ćemo nažalost morati otkazati i zagrebački show.

To nas očito jako žalosti, posebno za članove našeg benda koji su trebali doći pred publiku u svom rodnom gradu; Michele Luppi, naš talijanski pastuh veselio se gostovanju u Milanu pred svojim prijateljima i obitelji, a naravno i Dino Jelusić, ponos Hrvatske koji je trebao dati sve od sebe svom rodnom Zagrebu’, objavili su.

Za kraj, David je napisao da mu je jako žao, ali da je ova odluka bila nužna kako bi se skroz oporavio za turneju koju žele odraditi do kraja.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.