Foto: Goran Sebelic / CROPIX

‘Otišao je i naš drugi kapetan’ Ecija Ojdanić shrvana zbog gubitka u obitelji: ‘Vi ste jaka žena, tugu od gubitka pretvorit ćete u snagu’

Autor: Dnevno.hr/ N.K.

Kazalištna i televizijska voditeljica Ecija Ojdanić ne objavljuje prečesto na društvenim mrežama fotografije svoje obitelji, ali ovoga puta za to ima tužan povod.

Naime, Ecija se na svom Instagram profilu oprostila od oca svog supruga, Nevena Orhela, liječnika i autora velikog književnog hita iz osamdesetih. Orhel je autor romana ‘Uzbuna na odjelu za rak’, a umro je u nedjelju u Zagrebu u 76. godini.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

”Otišao je i naš drugi kapetan. Neven Orhel. Tata, suprug, deda, moj svekar, doktor, istraživač, pisac, šahist, ribar, i nadasve, dobar čovjek… Znam da ste jedno drugom dobro društvo. I da ćete nas od gore i dalje voditi…”, napisala je Ecija ispod objave.




Lani je Eciji umro otac

Drugi muškarac na fotografijama je njen otac Petar koji je preminuo prošle godine.

Inače, kazališna glumica pronašla je sreću s redateljem Robertom Orhelom nakon što se razvela od diskografskog urednika Ante Viljca, s kojim je dobila kćer Cvitu.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

‘Robert i ja smo se upoznali kad je moj život bio bolan i razoren kao nakon tsunamija. Da Robert nije bio takav kakav je bio, pitam se bih li se ikad nekom uspjela ponovo emocionalno otvoriti nakon razvoda. Drago mi je da sam tad imala dovoljno ludosti i hrabrosti za to. Rekla bih da su s Robertom i teški trenuci u životu laki‘, ispričala je glumica svojedobno za Večernji list.

Ecija se za Orhela udala u lipnju 2009. na imanju u Istri, a u studenom iste godine su dobili sina Jakova.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Podsjećamo, domaća glumica se u nedavnoj emotivnoj objavi na svom Instagram profilu prisjetila godišnjice smrti njezinog oca Petra.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

”Ćaća… Godinu dana bez tebe. Nevjerovatno koliko si prisutan. Koliko često spomenemo tvoju prodiku, uzrečicu, zezanciju, dogodovštine, prigovaranja…
Kao da si s nama. I sve je kako si priželjkivao. Čuvamo mamu, ona čuva nas. Čuva kuću u Kljacima, osvanuo je je još jedan nepotreban zidić tamo, i dalje ima svoje projekte.
Vino je ispalo odlično ove godine. Dica lipo restu, kako bi ti rekao, i osjećaju tvoje daleko vodstvo, i dalje. Dolazimo svi, i ćeri, i zetovi, i unuci, i prijatelji.. Sve je kako je bilo, i kako si htio.. Osim tvoje prazne stolice, i praznine u srcu”, napisala je Ecija.

Autor:Dnevno.hr/ N.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.